ŠKOLY V PŘÍRODĚ A TÁBORY

Hledáte areál vhodný pro letní tábor či školu v přírodě? Pokud ano, tak se na nás neváhejte obrátit. Hotel Na Trojce je pro akce tohoto charakteru plně uzpůsoben. Kapacita našeho ubytovacího zařízení čítá 61 pevných lůžek v celkem 21 pokojích (8x 2L, 2x 3L, 6x 4L, 3x apartmán pro 4-5 lidí). Pokoje, vyjma apartmánů, nedisponují vlastním sociálním zařízením – to je k dispozici pouze sdílené, a to vždy na každém patře zvlášť pro ženy a muže.

Součástí objektu je společenská místnost, která nabízí pestré využití nejen během deštivých dní, ale může sloužit i jako vaše zázemí. K dispozici je zde ping pong, stolní fotbal či šipky.

V areálu se nachází venkovní 15m bazén, který jistě s dětmi oceníte v parních letních dnech, dále jsou zde 2 sportovní hřiště určená primárně na hru fotbalu, volejbalu či nohejbalu, ovšem využít se dají i na řadu jiných sportovních aktivit. K využití  je dětské hřiště s pískovištěm, prolézačky, trampolína či houpačka. Součástí areálu je také gril a ohniště, které nesmí chybět na žádném dětském pobytu.

V docházkové vzdálenosti od areálu se nachází les, který vybízí ke sportovním i nesportovním aktivitám. Na výlet s dětmi doporučujeme vyrazit například na nedalekou zříceninu hradu Pleče.

Co se stravy týče, v naší restauraci je podávána kvalitní vyvážená domácí strava. Dětem jsme schopni v rámci pobytu zajistit stravování 5x denně a celodenní pitný režim.

Pokud vás náš areál zaujal, tak se na nás neváhejte obrátit. Rádi s vámi probereme vaše požadavky.