AKCE PRO SPORTOVNÍ KLUBY

Hotel Na Trojce nabízí kromě ubytování několika samostatných nezávislých skupin také možnost ubytování skupin vícečlenných typu lyžařské výcviky či cyklistické kurzy. V našem areálu je možné pořádat i sportovní soustředění – uzpůsobeni jsme zejména na fotbalová, volejbalová či nohejbalová soustředění. V areálu hotelu se totiž nachází právě hřiště určená pro tyto sporty, nicméně jejich využití je mnohem pestřejší.

V rámci areálu je k dispozici též venkovní bazén o celkové délce 15 m, který ocení mladí sportovci zejména v parných letních dnech. V zimě naopak uvítají možnost saunování v naší sauně (maximální kapacita 8 lidí).

V okolí hotelu se nachází řada značených turistických či cyklistických tras. V dojezdové vzdálenosti jsou pak k dispozici lyžařské areály, jako je například Ski areál Přemyslov, X-Park Františkov, SKI centrum OAZA či Ski areál Kareš. Kromě klasického lyžování je možnost si v přilehlé krajině vyzkoušet i lyžování běžecké.

V případě lyžařských, cyklistických či jiných sportovních kurzů jsme schopni vám poskytnout zázemí pro uložení vašeho sportovního náčiní v naší kolárně a lyžárně.

Co se stravy týče, v naší restauraci servírujeme kvalitní vyváženou domácí stravu. Dětem jsme schopni v rámci pobytu zajistit stravování 5x denně a celodenní pitný režim.

Pokud vás náš areál zaujal, tak se na nás neváhejte obrátit. Rádi s vámi probereme vaše požadavky.